Katalin hercegné elárulta, mit gondol Vilmos és Harry béküléséről

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Vilmos és Harry herceg kapcsolata rendeződni látszik, sőt, úgy tűnik, Meghan és Katalin között sincs már akkora feszültség, mint volt.

Vilmos állítólag maga hívta meg öccsét és sógornőjét, hogy csatlakozzanak hozzájuk a megemlékezésen, a szerdai ravatalozáson pedig szorosan egymás mellett állva rótták le tiszteletüket a néhai uralkodó koporsója előtt. A tömegben állók közül valaki megkérdezte a walesi hercegnét, hogy mit gondol a testvérpár újabb közös megjelenéséről, mire Katalin mosolyogva így felelt:

Ennek hallatán egyesek arra következtettek, hogy Harry és Vilmos csak kötelességből gyászolt együtt, mások szerint azonban szó sincs már viszályról, és mind a négyen elsimították a nézeteltéréseiket – írja a Bors.

Vilmos brit herceg, walesi herceg, Katalin brit hercegné, Harry brit herceg, Sussex hercege, Meghan brit hercegné, Sussex hercegnéje integet a tömegnek a windsori kastélyban 2022. szeptember 10-én. Forrás: AFP/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.