"Még egy ember, aki átb*szott" - Bibi úgy érzi, Zsolt gazda átverte

Forrás: RTL -
átverés választás Hollandia csalódás Házasodna a gazda Bibi Zsolt gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsolt gazda döntött: Lídiát viszi magával az álomrandira, amit egy hatalmas smárolással meg is pecsételtek. Ám nem mindenki repesett ennyire a boldogságtól, Bibi teljesen kiborult, hogy nem ő lett a kiválasztott. 

Hárman maradtak versenyben a Házasodna a gazda tegnapi adásában, Hajni, Bibi és Lídia. Eljött a választás pillanata, és mivel "csak egy maradhat", két lánynak mennie kellett.

Bibi csalódott Zsoltban Forrás: RTL

Hajnit nem rázta meg a gazda döntése, ám Bibit, aki hitte, hogy ő lesz a kiválasztott, nagyon is. Sírva vallotta be, hogy nagyot csalódott Zsoltban, aki végig elhitette vele, hogy őt fogja választani. A kérdésre, látja-e még a férfi őt, azt válaszolt: soha.

"Már nem hiszek komolyan semmiben. Én egyedül fogok szerintem meghalni Hollandiában a macskámmal. Elegem van az összes férfiból. Még egy ember, aki átb*szott, mert végig elhitette velem, hogy én leszek az, akit választ. Ennyi..." - mondta el távozásakor Bibi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.