Herceg Erika, az X-Faktor új mentora: "Szeretek a színpadon egy p*csa lenni"

https://www.instagram.com/p/BSGsuGED1Fi/ -
X-Faktor Herceg Erika Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor új mentora, Herceg Erika volt Lilu YouTube-on futó Makeup/Down című műsorának legutóbbi vendége, ahol többek között a meztelen fotóiról is őszintén beszélt.

Az X-Faktor mentora, Herceg Erika Lilu YouTube-on futó Makeup/Down című műsorának vendégeként elmondta, hogy az elmúlt években különféle területeken próbálta ki magát.

"A mai napig nem tudom, hogy csináltam ezt az egészet. Arra gondolok, hogy szerintem ez mind annak köszönhető, hogy – azt leszámítva, hogy voltak például olyan fotósorozataim, vagy olyan klipforgatásaim, ahol kevesebb ruha volt rajtam, vagy talán olyan lánynak tűnök, aki bevállalósabb – én mindig nagyon istenfélő ember voltam. Nagyon vallásos vagyok, nincs olyan éjszaka, hogy lefekvés előtt ne imádkoznék. Amikor reggel felkelek, van egy naplócskám, amibe beleírom, hogy mit köszönök meg a Jóistennek"

– magyarázta Erika, aki arról is mesélt, hogy néha azt érzi, hogy több személyisége van: a hétköznapokban visszafogottabb, a kamera előtt azonban nagyon szeret dögös lenni.

Herceg Erika, az X-Faktor új mentora: "Szeretek a színpadon egy p*csa lenni" https://www.instagram.com/p/BSGsuGED1Fi/

"Akkora szexuális energiám van, szeretek a színpadon egy p*csa lenni néha. Mert ott meg lehet ezt csinálni, ezt az ágyban is meg lehet csinálni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.