Hoppá! Fodor Zsókával csalhatta meg Koós János a feleségét?

Life TV -
Koós János szerelem megcsalás Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel Koós János halála után Fodor Zsóka tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, mi volt közte és a táncdalénekes között.

Fodor Zsóka és Koós János között hosszú évekkel ezelőtt hatalmas szerelem volt. Sokan azt állítják, hogy a táncdalénekes a színésznővel csalta a feleségét, Dékány Saroltát. Zsóka most tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, mi igaz a pletykákból.

"Janiért megőrültek a nők, én magam is nagyon szerettem. Nagy szerelem volt.

Hoppá! Fodor Zsókával csalhatta meg Koós János a feleségét? Life TV

Fantasztikus embert ismertem meg a személyében, a haláláig jó barátom maradt. A sztárgálákon biztosra vehető volt, hogy egymás mellé ülünk. Jani szerette, ha mellette vagyok, mert nem sok olyan ember vett részt a bálokon, akivel a múltról, a közös emlékekről tudott volna beszélgetni. Mindig mondtam neki, hogy a jóisten a hangja mellett olyan jólelkű feleséget adott neki, mint Saci, akinél tökéletesebb párt nem is találhatott volna. Amikor meglátott, rögtön mondta: "Gyere Jani, itt a szerelmed." Pedig amikor szerelembe estünk Jani nőtlen volt, szóval nem vettem el senkitől, nem csalta meg velem Sacit, és senki mást" – mondta a Borsnak a színművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.