Meglepő vallomás: így kapta meg Fodor Zsóka Magdi anyus szerepét

Magdi anyus Barátok közt Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország zárta a szívébe a Barátok közt minden lében kanál takarítónőjét, Vili bácsi feleségét, Magdi anyust. Az őt alakító Fodor Zsóka elárulta, hogyan bújt a bőrébe több mint két évtizeddel ezelőtt.

A szereplőválogatás során először a nyugdíjas házmester, Vili bácsi megformálóját találták meg Várkonyi András személyében, aki akkoriban sokat idegeskedett amiatt, hogy túl hosszúra nyúlt a stáb feleségkerítő hadművelete.

Fodor Zsóka Forrás: RTLKLUB

„András éppen azon agonizált, hogy még mindig nem találják a sorozatbeli feleségét, és már nagyon unja a sok Magdi-jelöltet. Lecs*sztem, hogy ne sopánkodjon, örüljön, hogy egyáltalán ilyen hatalmas lehetőséget kapott, hisz akkoriban nemhogy az ország, hanem még a szomszédja sem ismerte őt. Egyik szinkronstúdióból a másikba futkorászott, hogy egy kis pénzt keressen. Mondtam, hogy várjon türelemmel, bizonyára hamarosan megtalálják a karakteréhez tökéletes feleséget"

– mesélte Zsóka a Story magazinnak.

„Akkor persze fogalmam sem volt arról, hogy végül én leszek Magdi anyus, ám nem sokkal az ominózus beszélgetés után megcsörrent a telefonom, behívtak egy szereplőválogatásra, és olyan jól muzsikáltunk együtt Andrással, hogy azonnal megkaptam a pletykás takarítónő szerepét."

Bár a művésznő zseniálisan alakította Magdi nénit, elmondása alapján a magánéletben semmiben nem hasonlít a szószátyár háziasszonyra, hiszen se férje, se gyereke, házimunka helyett takarítónőt alkalmaz, a pletykálkodás pedig olyan távol áll tőle, mint Makó Jeruzsálemtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.