Harsányi Levente sokat gondol a halálra: átértékelte az életét

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala -
halál magány Harsányi Levente covid Palikék Világa by Manna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente őszintén vallott az érzéseiről.

A műsorvezető a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsor vendége volt, ahol bevallotta, hogy bár alapvetően vidám embernek tartja magát, az utóbbi időben komolyan átértékelte az életét.

"Mostanában van egy melankolikus részem, amikor elgondolkodom azon, hogy mi van. Mi az élethelyzetem, az elfoglalt szerepem, mi fontos, mi nem fontos. Most egy kicsit átmentem gondolkodóba... Az életigenlés, a lendület, és a pozitív gondolkodás nélkül egy tapodtat sem érdemes" – mondta Levente, hozzátéve, hogy sokszor érzi magát magányosnak.

Harsányi Levente Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala

"A covid óta van bennem ez a gondolat, akkor erősödött fel. Sokan mentek el. Amikor nagy számban távoznak a szeretteink, az kicsit más látásmódot, meg gondolkodást adott az életemnek, ráadásul én is elkaptam a betegséget" - mondta.

"Kétszer is úgy feküdtem le, hogy ha reggelre meghalok, mi lesz. Ami eddig nem volt soha, nem jutott eszembe. Ott van két tünemény gyermek, a széfben nincsen pénz, mi lesz a gyerekekkel. Egy teljesen más helyzetet adott, és mutatott a 2020-as covid-vonal. Ezen elkezdtem agyalni, de nincs semmilyen halálfélelmem" – vallotta be.

Harsányi Levente korábban arról beszélt, hogy újra készen áll az ismerkedésre. A rádiós azt is elárulta, hogy szokott csajozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.