Nyerő Páros: Muri Enikő már az első percekben összebalhézott a párjával

Forrás: RTL Klub -
balhé Nyerő páros közös fotó Muri Enikő Tóth Szabi közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még szinte el sem kezdődött a Nyerő Páros legújabb évada, máris áll a bál Muri Enikő és Tóth Szabi között.

A Nyerő Páros tegnap esti adásában a zenész arról beszélt a bemutatkozásban, hogy bár már évek óta együtt vannak, nem akartak haknizni a kapcsolatukkal, és a közösségi oldalaikat sem akarták telepakolni szerelmet fotókkal. Az énekesnő viszont gyorsan Szabi tudtára adta, hogy ő teljesen mást gondol.

Muri Enikő Forrás: RTL Klub

"Mai napig miért vannak fent képeid a volt feleségedről a Faceookodon?" - fakadt ki Enikő. Szabi erre azt válaszolta, hogy róla is vannak fotók a közösségi oldalán, arra viszont valószínűleg nem számított, hogy ez csak olaj lesz a tűzre.

"Mint a kollégád, igen. Ezen gondolkodj el! Annak idején úgy kellett neked könyörögni, hogy legalább a smacizós képeidet szedd már le, mert g*cire zavar!" - mondta Enikő, közben pedig leszedte magáról a mikroportot, majd kivonult a stúdióból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.