Money or Love - Kiakadtak a nézők, miután Zotya helyett Alex távozott a műsorból

Demcsák Zsuzsa Money or Love - Fogadj a szerelemre! párkereső műsor kiesés show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fokozódnak az izgalmak a Money or Love című műsorban. Múlt pénteken Alex távozott a műsorból, pedig három lány, Ádám és a nézők is azt is szerették volna, hogy a magánnyomozóként dolgozó Zotya essen ki.

A Money or Love című realityben a nézők szavazata és a játékosok véleménye egyaránt számít. Pénteken megtörtént az első kiszavazás, és Bazsi sorsfordító döntésének köszönhetően Zotya helyett Alexnek kellett elhagynia Dominikát.

A fiú kiesésével sokan nem elégedettek, ugyanis három lány, Ádám, és a nézők is azt szerették volna, hogy Zotya távozzon a műsorból. A magánnyomozóként dolgozó férfi így nyilatkozott a veszélyzónás helyezéséről:

"Nagyon rossz érzés volt bennem, nem gondoltam azt, hogy veszélyzónába kerülhetek, azt hittem, hogy biztos helyem van. Meglepett ez az egész, hirtelen nem tudtam hova tenni a dolgot. Próbáltam a játék során kivenni a részem mindenben, mindenkivel jó viszonyt kialakítani, de lehet, pont ez lett a vesztem, hogy segítettem olyan embernek, aki nem volt szimpatikus."

Zotya elmondta, hogy Szanditól elfogadta a szavazatot, de Kittytől rosszul esett, ugyanis Aidennel jó viszonyt ápol. A tetovált nyomozó arról is beszélt, szerinte miért ő az utolsó a nézők népszerűségi listáján:

"Az én megfejtésem szerint azért, mert a nézőknek talán nem úgy jött le az Alexszel való kapcsolatom és terelgetésem, ahogy történt. Nagyobb jelentőséget tulajdonítottak neki, vagy azt gondolták, hogy az ő pártján vagyok. De én a magánéletemben sem tudom tétlenül nézni, ha egy társaságban széthúzás van, próbálom mindig rendezni ezeket a dolgokat. Most is ez történt, talán ennek lett más benyomása"

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.