A Párharc (tévéműsor) Ázsia Expressz szereplés Viasat3 Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző és Bea legfiatalabb lánya, Virág olyan szerepben tűnik fel a képernyőn, amelyben eddig még sosem láthattuk.

Szeptember 26-án hétfőn veszi kezdetét a Viasat3 új műsora, a Troll a konyhában Rákóczi Feri vezetésével. A kulináris krimiben minden héten 6-6 celeb próbálja csapatként lenyűgözni a döntőbírót, Wossala Rozinát a nyereményért, de mindennap van valaki, aki titokban azon dolgozik, hogy szabotálja, és ehetetlenné tegye az ételeket.

Az első héten Adányi Alex, Gáspár Virág, Kozma Dominik, Lukács Miki, Nyári Dia és Róka Adrienne lendül akcióba, így hamarosan láthatjuk, hogy forgatják a fakanalat.

Ősztől tehát jóformán az egész Gáspár családot láthatjuk a tévében, Bea és Győző az Ázsia Expresszben, Evelin és párja, Varga Attila a Párharcban,Virág pedig a fent említett gasztroműsorban fog szerepelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.