Bár Adam Levine saját bevallása szerint „csupán" online üzengetett kiszemeltjeinek, ez is elég volt a zaklatási botrány kirobbanásához.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Maroon 5 énekese egy éven át flörtölgetett chaten keresztül Sumner Stroh modellel, aki azt állítja, a sztár többször találkozott is vele, ezt a kijelentést viszont Levine cáfolta. Strohnál akkor szakadt el a cérna, mikor a zenész üzenetben kért tőle engedélyt arra, hogy róla nevezhesse el harmadik gyermekét, akivel felesége, a Victoria's Secret modell Behati Prinsloo jelenleg várandós.

Adam LevineForrás: WireImage/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur

A híresség félrekacsintgatásaival kapcsolatban nemrég négy másik nő is kitálalt, akik képernyőfotókkal támasztották alá, hogy Levine szexuális tartalmú üzeneteket küldött nekik – írja a Blikk.

A világsztár az első botrány után elismerte, hogy átlépett egy határt, de tagadta, hogy megcsalta a feleségét.

Soha nem volt viszonyom, ennek ellenére átléptem egy határt egy nehéz időszakomban. Ez életem legnagyobb hibája, de mindent megteszek annak érdekében, hogy orvosoljam a problémát. A feleségem és a családom a mindenem, együtt túljutunk ezen – nyilatkozta Levine.