Hetek óta keringenek pletykál arról, hogy L.L. Junior és fiatal énekesnővel, Dárdai Blankával alkot egy párt. Eddig nem vállalták a kapcsolatukat, de nemrég közös fotó került ki róluk. Ezt lehet tudni az énekesnőről, aki elrabolta a rapper szívét. 

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga se veled, se nélküled kapcsolata úgy tűnik végérvényesen véget ért. A párt a közös kislányuk sem tudta összetartani, hiába próbálták meg sokszor újra, nem sikerült. A legutóbbi szakításuk után sokan úgy vélték, a szokásos forgatókönyv következik, vagyis ismét kibékülnek majd, azonban nem ez történt. Helyette Juniort egy fiatal énekesnő társaságában látták, kettejük kapcsolatáról hetek óta pletykálnak, de ők maguk eddig nem vállalták. Szabó Zsófi születésnapján azonban együtt jelentek meg Dárdai Blankával, közös kép is került ki róluk.

Dárdai BlankaForrás: Dárdai Blanka/Instagram

De mit lehet tudni a fiatal lányról, aki elrabolta a rapper szívét? Dárdai Blankát az X-Faktorban ismerhette meg az ország, az akkor 20 éves lány Dallos Bogi mentoráltjaként próbált bizonyítani. Közösségi oldalairól az is kiderül, hogy remekül főz. A 23 éves lánynak szintén nemrég ért véget egy kapcsolata, ezért is lehet, hogy jól megtalálják L.L. Juniorral a közös hangot - írja a Bors.