Ice Ice Baby, drogproblémák, erőszak és öngyilkossági kísérlet után futott be újra Vanilla Ice

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
sláger tévéműsor Vanilla Ice televíziós műsor talpra állás világhírnév rapper építőipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanilla Ice nagy slágerére mindenki emlékszik, aki már élt 1991-ben. Az Ice Ice Baby meghódította a slágerlistákat, de a rapper, ahogy sokan mások sem, nem tudott megbirkózni a sikerrel. 

Vanilla Ice, alias Robert Matthew van Winkle 1991-ben robbant be az Ice Ice Baby című számával, hogy aztán 1994-ben el is tűnjön a popzene világából.

Vanilla Ice Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A sikert nehezen tudta feldogozni, zenei karrierje mellett ugyan még kapott néhány filmszerepet, de aztán eltűnt a rivaldafényből. Drogproblámákkal küzdött és öngyilkosságot is megkísérelt. 2001-ben kitépte akkori barátnője haját, 2008-ban megverte a feleségét. Vanilla Ice-nak két felnőtt gyermeke van.

Végül az egykori rapper talpraállt, építési vállalkozást indított, melynek sikerét mutatja, hogy 2010-től egy tévéműsora is született a The Vanilla Ice Project néven, a sorozat kilenc éven át futott. Emellett a mai napig vannak fellépései, az Ice Ice Baby, úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból.

Robert Matthew van Winkle októberben lesz 55 éves, és közel félmillió Instakövetője van - írja az atv.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.