Sárkányok és földönkívüliek: ez vár ránk 2023-ban az időutazó szerint

időutazó 2023 UFO jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meredek dolgokat állít egy magát időutazónak valló felhasználó a TikTokon.

Az "időutazó" ezúttal öt olyan jelentős eseményre figyelmeztetett, amelyekről úgy gondolja, hogy 2022 végén és 2023 elején fognak bekövetkezni - írja a Daily Star.

2022. október 3-án egy 5 fős, tinédzserekből álló csapat felfedez egy T-Rex tojást és egy más univerzumból való eszközt. 2022. október 30-án egy UFO fog leszállni az 51-es körzet közelében, tele földönkívüliekkel. 2022. november 20-án sárkányokat fognak felfedezni Mexikóban. 2022. december 10-én Bident egészségügyi problémák miatt eltávolítják a hivatalából, és Kamala Harris veszi át a helyét. 2023. január 1-jén Illinois elfogad egy törvényt, ami globális tisztogatáshoz vezet.

A videó alatti kommentek megoszlanak, sokak szerint a videót készítő felhasználó több energiát is fektethetne abba, hogy hihetővé tegye az állításait, mások inkább afelől érdeklődtek, hogy vajon veszélyesek lesznek-e a sárkányok.

@timevoyaging Watch out for 2023… #fyp#fypage#timevoyaging#timetravel#timetraveler#viral#xyzbca#2022#conspiracy♬ Welcome to Azawa - Truth Needs To Be Out

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.