Új dallal jelentkezett a népszerű magyar előadó: "A való életben is előfordul, hogy elhatalmasodnak rajtam a depresszív gondolatok"

Pribelszki Norbert új dal Ya Ou Feng klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges, kínai származású dalszerző/előadó, Ya Ou korábban már együttműködött a kiemelkedő rapper/producer Pribelszkivel – akivel legújabb, társadalmi célú dalát, a „Nem vagyok még készen"-t készítette el. Ya Ou ezúttal Norbi trapes zenei világából indult ki vegyítve blues-os hangzással, miközben saját barátságukat állítja reflektorfénybe.

Az előadó elmondása szerint ez a szoros baráti kötelék kísértetiesen hasonlít a való életre, és a premier apropójából azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg Norbival, ami egy véletlen egybeesés műve:

"Norbival szomszédok lettünk, de akkoriban, amikor odaköltözött, még nem tudtam, hogy ő is zenéket ír, akárcsak én. Majd egy közös ismerős révén ez is kiderült! Egyből megtaláltuk a közös hangot, utána pedig a két ajtóval odébb élő idegenből a legjobb barátom lett!" Ezt követően jelent meg közösen a rádiós sikert arató, „Találkoznánk", valamint a „Csak egy perc."

Új dallal jelentkezett a népszerű magyar előadó: "A való életben is előfordul, hogy elhatalmasodnak rajtam a depresszív gondolatok" Forrás: Jámbor Erik

"A „Nem vagyok még készen" videóklipjében egy szörnyű hiba miatt elveszítem a legjobb barátomat alakító Ya Out és emiatt igen mélyre kerülök.

A való életben is előfordul, hogy elhatalmasodnak rajtam a depresszív gondolatok, amiből rendszerint ki tudok lábalni a családom és a barátaim segítségével.

Én erőt tudok gyűjteni magamban ilyenkor, ezért ez a felvétel személyesen is fontos ügyet képvisel" – mondta el Pribelszki.

"Arra is rádöbbentünk, hogy vannak, akik hasonló nehézségeken mennek keresztül teljesen egyedül. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy van kihez fordulni, így a videó végén megadtuk a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége elérhetőségeit, hogy lássa mindenki, aki nehéz időszakon megy át, hogy van kihez fordulnia. Abban is reménykedünk, hogy a dal és a kisfilm üzenete is eléri ezeket az embereket" – osztotta meg Ya Ou a hátteret.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.