Szívszorító posztban emlékezett meg John Travolta a születésnapos Olivia Newton-Johnról

Forrás: Collection Christophel/© Paramount Pictures / Robert Stigwood Organization / Allan Carr Production/Paramount Pictures / Robert Stig -
John Travolta üzenet születésnap Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepelné 74. születésnapját Olivia Newton-John. A legendás színésznőről John Travolta megható szavakkal emlékezett meg a közösségi oldalán. 

Olivia Newton-John augusztus 8-án távozott az élők sorából. Halála megrendítette az egész világot, jó barátja, John Travolta még most is képtelen elhinni, hogy a színésznő nincs többé. Halálhíre után a színész megrendítő szavakkal búcsúzott tőle.

"Drága Oliviám, mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Annyira szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és újra együtt leszünk. Amióta megláttalak, az első pillanattól kezdve és örökké a tiéd vagyok"

- írta akkor a színész, aki most Olivia 74. születésnapja alkalmából ismét üzent a színésznőnek.

Szívszorító posztban emlékezett meg John Travolta a születésnapos Olivia Newton-Johnról Forrás: Collection Christophel/© Paramount Pictures / Robert Stigwood Organization / Allan Carr Production/Paramount Pictures / Robert Stig

"Boldog Születésnapot az én Oliviámnak"

- írta a közösségi oldalán Travolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.