"Túlélés utáni újraépítkezésben vagyok" - Bíró Ica recepciósként dolgozik

pénz nyugdíj Bíró Ica recepciós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica három állást vállalt, mert a nyugdíja nem elég ahhoz, hogy újjá tudja építeni az életét a devizahitel miatti adósságspirál után. 

Bíró Ica kevés nyugdíjat kap, ezért kénytelen több állást is elvállalni, hogy újjá tudja építeni az életét a devizahitel utáni adósságspirált követően.

"Túlélés utáni újraépítkezésben vagyok, hogy úgy mondjam. Mindenki tudja, hogy deviza ügyből kifolyólag háromszor kilakoltattak, és nagyon durva dolgok történtek. Nem részletezem" – mondta Bíró Ica, aki nem tud megélni a nyudíjából, ezért vállalt civil állást.

"Három évig munkanélküli voltam. Az durva volt. Most újra kellett lélegeznem, és átgondolni, miből élek majd meg. Csomó mindent csinálok, hála istennek van otthon a fejem fölött, ami családi tulajdon. Szépítgetni kell, mert kicsit le van pukkanva. Eddig olyan voltam, mint egy kómás, aki felébredt a hibernált állapotból, mert három évig nem nagyon mozdultam ki, visszafogottan éltem" - árulta el Bíró Ica, aki arról is beszámolt a Reggeliben, hogy hány helyen dolgozik.

Bíró Ica több helyen dolgozik Forrás: RTL Klub

"Januártól kezdtem el dolgozni, egy barátnőm hívott fel, filmgyári helyszínbiztosító voltam. Ez azt jelenti, hogy a filmgyári forgatások alatt vigyáztam az értékekre. Autóban kellett aludni, de izgalmas volt. Az egész életemet és a cirkuszt, ami körülöttem volt, úgy éltem meg, mintha a saját filmem főszereplője lettem volna. Butikban eladó, egy kastélyban recepciós, de 24 órában. Én tegnap odamentem hat órára reggel, végig ott voltam, ma hatkor váltott a kolléga. Beültem a kocsiba, hazamentem, jött értem egy taxi, és ő hozott" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.