Hódi Pamela egy pillanatig nem tagadja, mennyire megváltozott az élete, mióta megismerte  szerelmét, Tóth Bencét. A sztármami elárulta, hogy számára már az első pillanatól fogva az volt a legfontosabb, hogy Bence jól kijöjjön lányával, Natival.

Hódi Pamela először szerepelt közös műsorban a férjével, Tóth Bencével. A szerelmesek a Nyerő Párosban őszintén beszéltek arról, milyen nehézségeken mentek keresztül. Pamela nagyon boldog, hogy Bence mindenben támogatja őt, és sajátjaként szereti Berki Krisztiánnal közös kislányát, Natit. Pami most elárulta, mi volt az első ok, ami miatt összejött jelenlegi párjával.

„Ott voltam én, a gyermekét egyedül nevelő anyuka, akiről a média rendszeresen tudósított. Párkapcsolati krízis, különválás, civakodás jellemezte az életemet, a mindennapjaim része volt az egykori élettársam, amikor mi egymásba szerettünk. Persze, ismertük egymást egy ideje, tudta, mi a helyzet, de mégiscsak más egy haveri kapcsolatban ezzel szembesülni, mint egy szerelmi kapcsolatban ezt megélni. Ő mégis engem választott, és azt, hogy egy pár legyünk" – ecsetelte az influenszer, aki megemlítette, hogy egy baráti társaságban ismerték meg egymást.

Hódi Pamela és Tóth BenceForrás: Tóth Bence/Instagram

A sztáranyuka arról is beszélt, hogy az egyik baráti összejövetelen, amikor a felnőttek kint időztek a teraszon, Bence és Nati kettesben maradtak, és nagyon jól elvoltak. 

Tulajdonképpen ez volt a legfontosabb, sőt, egyetlen feltételem Bencével szemben: szeresse a lányomat és a lányom is őt. Ez már nagyon korán teljesült. Ha Bence nem szeretné Natit, ma nem lennénk együtt  

– hangsúlyozta az édesanya, aki azt is elárulta, kapcsolatuk szerinte attól működik, hogy nincs alá- vagy fölérendelt szerep, egyenrangú partnerek és a legjobb barátok is egyben.