Kovács Kati elárulta, ki a kedvence a Sztárban Sztár leszek! mezőnyéből: "Ha nem ő nyer, leteszem a lantot!"

Forrás: MTVA / Ridikül -
Yulaysi Miranda Ferrer Yuli kedvenc Kovács Kati Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati már a Sztárban Sztár leszek! első adásában megtalálta kedvencét. Yulaysi Miranda Ferrert, aki 8 hónapos terhesen vett részt a válogatón, és különösen közel került a legendás énekesnő szívéhez.

"Óriási tehetség az a kislány. Szép, tiszta hangja van és a kiállása is lenyűgöző. Ha nem ő nyeri a versenyt, leteszem a lantot. Voltam én is Kubában. Egy hónapig turnéztam ott. Először kimentünk egy magyar kulturális küldöttséggel, énekeltem egy-két dalt és mondták, hogy menjek vissza. Egy hónapon keresztül maradtam ott koncertezni. Főként a kubai temperamentumnak megfelelően rockot játszottunk. Tény, hogy ők sokkal többet értettek a zenéhez, mint mi, de nekik a mi műfajunk újdonság volt. Hatalmas élmény volt. Amikor meghallottam, hogy ő kubai, egyszerűen megdobbant a szívem. Sok szerencsét kívánok neki és sok boldogságot az újszülött kisbabájához" - mondta a Borsnak Kovács Kati.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.