Muri Enikő és Tóth Szabi sokáig nem vállalták nyilvánosan a kapcsolatukat, de mostanra sokat megtudhattunk róluk a Nyerő Párosból. Elárulták, mennyire szoros és stabil a szerelmük.

Nem volt titok Muri Enikő és Tóth Szabi kapcsolata, de mivel egy együttesben szerepelnek, nem akarták, hogy a párkapcsolatukat és a zenekar megjelenését összemossák az emberek.

"Szerintünk szétválasztható a kettő. A rajongótáborunk remek közösség, nagyon pozitívan reagáltak a bejelentésünkre; reméljük, a tévénézők is hasonlóan látják" – mondja a szerdán megjelenő hot! magazinban a szerelmével a Nyerő Párosban szereplő Szabi.

Úgy vélik, nem szükséges fokozni az összetartozásukat: eleve olyan stabil és szoros a kapcsolatuk, hogy nincs mit kovácsolni rajta.

Muri Énikő és Tóth SzabiForrás: RTL KLub

"Mivel éjjel-nappal együtt vagyunk, a szakma és a magánélet egymásba fonódik. Intenzív a kapcsolatunk, az utóbbi három év hatványozottan számít, és jól ismerjük egymást. Olykor akadnak nézeteltéréseink, de biztos, hogy egy nézésből is tudjuk már, mire gondol a másik" – meséli Szabi.

Enikőék vallomásának további részét megtaláljátok a hot!-ban, amit digitális formában is megnézhettek a digitalstand.hu/hot oldalon!