Csuti idegesen reagált az őt ért vádakra, hogy veszélyeztette volna gyermekei életét

https://www.instagram.com/csut.i -
vád Szabó András reagálás Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keményen beleálltak Csutiba a kommentelők, miután az apuka úgy autózott gyermekeivel, hogy nem voltak bekötve. Most tisztázta, mi történt pontosan, és pontot tett a találgatások végére.

Kiakadtak az emberek Csuti Instagram-sztorijában megosztott videója miatt, amin jól látható, hogy miközben az apuka a dugóban ül, a hátul ülő gyerekek nincsenek bekötve. A Reditten egyből elkezdték támadni Szabó Andrást, aki megtörte a gyűlöletcunamit, és a Borson keresztül reagált a vádakra.

"A szituáció a következő volt: Egy hatalmas dugóban ültünk a Múzeum körút környékén, és kb. húsz percig nem mozdultunk onnan egy tapodtat sem. Se előre, se hátra, szerintem még a motort is kikapcsoltam. A gyerekek nyűgösek voltak, ezért úgy voltam vele, hogy addig kikötöm őket, úgysem megyünk egy ideig sehova, és majd amikor indulunk, természetesen visszacsatolom a biztonsági övüket. Eközben készült az ominózus videó. Jólesik, hogy ennyien aggódnak a gyermekeimért, de megnyugtatok mindenkit, biztosan nincsen senki, aki nálam jobban biztonságban akarná tudni a gyerekeit"

– magyarázta Csuti, akiről azt pletykálják, Szorcsik Vikivel alkot egy párt.

https://www.instagram.com/csut.i

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.