A 83 éves nagymama azt állítja: élete legjobb szexet éli át 37 éves fiújával

nagymama párkapcsolat szex szerelem korkülönbség kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb ember szexuális élete az idős korral úgymond lelassul, ám egy 83 éves nagymama azt állítja, hogy most éli meg élete legjobb szexét.

Iris Jones nyugdíjas takarítónő nagyon büszke fiatal pasijra, a 37 éves Mohamed Ahmed Ibrahimre. Nemrégiben ünnepelték harmadik évfordulójukat, melynek kapcsán az idős nő vad szexuális életükről beszélt.

A pár 2019-ben ismerkedett meg a Facebookon, és szinte azonnal szikrázott közöttük a levegő, annak ellenére, hogy 46 évnyi a korkülönbség az akkoriban még Kairóban élő Mohamed és közte.

Iris nem volt biztos benne, hogy a férfi nem egy csaló, amikor talákozás nélkül szerelmet vallott neki és megkérte a kezét, de miután elkezdték a videohívásokat, tudta, hogy Mohamed valódi.

A pár 2020-ban házasodott össze, és akkor került a címlapra, amikor Iris megjelent a This Morning című műsorban, hogy kapcsolatukról meséljen, és elmondta, hogy 35 évig nem élt szexuális életet, és gyakorlatilag „szűznek" érezte magát.

"Senki sem volt a közelemben 35 éve, újra szűznek éreztem magam. Egy egész tubus síkosító zselét használtunk fel" - mondta el a műsorban, és azt is bevallotta, hogy másnap nem tudott járni: "Olyan érzés volt, mintha lovon ültem volna."

Iris most egy interjújában árulta el, hogy mostani férjével élete legjobb szexuális élményeiben van része, annak ellenére, hogy immár 83 éves. Mohamednek azonban oda kell figyelnie, mert idős feleségének bőre már igencsak vékony, és könnyen sérülést okozhat neki.

Ahogy a Mirror beszámolt róla, a következőket mondta: „Nem számítottam arra, hogy 83 évesen életem legjobb szexét élem át, de semmiképpen sem panaszkodom. Mohamed fiatalon tart, különösen a lepedő alatt" - írja az ATW.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.