Horváth Éva bikiniben mutatta meg hatalmas melleit - Fotó

szexi Bali Horváth Éva bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a csodaszép 43 éves műsorvezető még itthon tölti napjait kisebbik fiával, Alexszel, férje, „Apa Úr" nemrég érkezett meg Balira nagyobbik gyerekükkel, Kristóffal.

Éva közösségi oldalain is beharangozta a friss vlogepizódot: az Instagramon egy szexi designerbikiniben tudatta követőivel, hogy szerettei landoltak az egzotikus szigetországban. A videóban egyébként a tündéri Kristóf kapja a főszerepet, „Apa Úr" azaz Gábor narrátorként és operatőrként mozog a kamera mögött.

Bár a követők többsége szokás szerint odavolt a modell külsejéért, akadt olyan kommentelő is, aki kerek perec kijelentette, hogy szerinte Éva mellei csúnyák. A híresség válaszra sem méltatta a rosszmájú asszonyt, akitől egy másik hozzászóló meg is kérdezte, hogy pontosan mi hozta elő belőle ezt a kéretlen megjegyzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.