Sáfrány Emese kisfia már a nevén szólítja TNT Intit

Inti család Sáfrány Emese TNT Inti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell már korábban is beszélt arról, hogy neki nagyon fontos, hogy aktuális párja a kisfiát, Nolent is tiszta szívből szeresse és ez fordítva is így legyen. Úgy tűnik, ez az álom most valóra vált.

Emese az Inspiráló Nők Estjén mesélt lassan alakuló kis családjáról, melynek idősebb férfitagja sajnos nem kísérhette el a modellt, mivel akkor még életmentő szívműtétjéből lábadozott. A TNT zenekar énekese, Inti szívelégtelenség és szívritmuszavar miatt került kórházba, a jövőben pedig nagyon fegyelmezetten oda kell majd figyelnie az életmódjára.

A szerelmesek a kezdeti nehézségek ellenére boldogok együtt és jelenleg szinte családként élnek hármasban. A pótapuka és a 15 hónapos Nolen kapcsolata mára igazán bensőségessé vált: Emese többek között azt is elárulta a Ripostnak, hogy a kicsi mostanában a nevén szólítja kedvesét.

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián „Inti" Forrás: Instagram/Sáfrány Emese

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.