Először szólalt meg Emily Ratajkowski, mióta hírbe hozták Brad Pitt-tel

Forrás: Emily Ratajkowski/Instagram -
Brad Pitt szerelem Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár mindkét híresség egy-egy válóper kellős közepén próbál helytállni, a pletykák szerint nemcsak ez köti össze őket, hanem immár intim érzelmek is.

A szexi modell, aki egyébként nemrég coming outolt biszexuálisként, párja, Sebastian Bear-McClard hűtlenségére hivatkozva adta be a válókeresetet, a színész pedig még mindig Angelina Jolie-val folytatott házasságát kívánja lezárni jogi úton.

Emily Ratajkowski Forrás: Emily Ratajkowski/Instagram

A Page Six korábban hírt adott arról, hogy a két hírességet a szemfüles rajongók már többször látták egymás társaságában, s egy bennfentes meg is erősítette ezeket az információkat. A hírek szerint azonban Emily és Brad addig semmiképp nem szeretné hivatalosan felvállalni a kapcsolatot, amíg mindkettejük válópere le nem zárul.

Most úgy tűnik, hogy a fentiek nem feltétlenül igazak. Emily interjút adott a Variety magazinnak, amit az Index idézett: "Nemrég lettem szingli. Most először kerültem ilyen helyzetbe, mióta randizni kezdtem, de nagyon élvezem, hogy szabad vagyok és végre nem kell aggódnom a többi ember véleménye miatt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.