Lotfi Begi teljesen megváltozott a Nyerő Páros hatására: végre szembesült a hibáival

Forrás: RTL Klub -
házasság válság Lotfi Begi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lotfi Begi és családja nehéz időszakot tudhat maga mögött. A lemezlovas rájött, hogy változtatnia kell korábbi életmódján, és mára tesz is ennek érdekében.

"Be kellett látnom az évek során, hogy egy feszített, a családdal nem kompatibilis életmódot folytattam, ezért döntöttem a változtatás mellett. Ennek része, hogy elengedtem az alkoholt, a helytelen táplálkozást azért, hogy súlyt veszíthessek, edzhessek és tevékenyen részt vegyek a családunk életében" – mondta a Blikknek Lotfi Begi, hozzátéve, hogy eddig húsz kilótól szabadult meg, és már bulizni sem jár a fellépések után.

Lofti Begi és Réka, Nyerő páros Forrás: RTL Klub

Begi és Réka házasságaöt évvel ezelőtt, az ikrek születése után került mélypontra, miután minden otthoni feladat Rékára hárult.

"Sosem hagytam magára a feleségemet. Más volt az életritmusunk, a munkába temetkeztem, és sokáig nem vettem észre, hogy nem egyenlően oszlanak el a terhek Réka és köztem. A problémát felismertük, orvosoltuk, azóta pedig abszolút kiveszem a részemet a gyereknevelésben és a házimunkában is. Beláttam, hogy nekem nem elég az, ha csak dolgozom és az anyagi részét ellátom az életünknek. Szembesültem a hibáimmal, a Nyerő Párosban pedig rájöttem, hogy változtatnom kell, és változtattam is. Az életünk minőségi változáson megy keresztül, és napról napra jobb minden!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.