Lotfi Begi és családja nehéz időszakot tudhat maga mögött. A lemezlovas rájött, hogy változtatnia kell korábbi életmódján, és mára tesz is ennek érdekében.

"Be kellett látnom az évek során, hogy egy feszített, a családdal nem kompatibilis életmódot folytattam, ezért döntöttem a változtatás mellett. Ennek része, hogy elengedtem az alkoholt, a helytelen táplálkozást azért, hogy súlyt veszíthessek, edzhessek és tevékenyen részt vegyek a családunk életében" – mondta a Blikknek Lotfi Begi, hozzátéve, hogy eddig húsz kilótól szabadult meg, és már bulizni sem jár a fellépések után.

Lofti Begi és Réka, Nyerő párosForrás: RTL Klub

Begi és Réka házasságaöt évvel ezelőtt, az ikrek születése után került mélypontra, miután minden otthoni feladat Rékára hárult. 

"Sosem hagytam magára a feleségemet. Más volt az életritmusunk, a munkába temetkeztem, és sokáig nem vettem észre, hogy nem egyenlően oszlanak el a terhek Réka és köztem. A problémát felismertük, orvosoltuk, azóta pedig abszolút kiveszem a részemet a gyereknevelésben és a házimunkában is. Beláttam, hogy nekem nem elég az, ha csak dolgozom és az anyagi részét ellátom az életünknek. Szembesültem a hibáimmal, a Nyerő Párosban pedig rájöttem, hogy változtatnom kell, és változtattam is. Az életünk minőségi változáson megy keresztül, és napról napra jobb minden!"