Óriási balhé az Ázsia Expresszben: Gáspár Győző kifakadt Gelencsér Timire: "Töröltelek kicsikém"

Gelencsér Tímea Ázsia Expressz 3 Gáspár Győző videó veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitört a balhé Gáspár Győző és Gelencsér Tímea között az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatásán.  Amíg Bea csitítani próbálta a férjét, Timi legjobb barátnője, Szimi inkább felborzolta a kedélyeket.

Az Ázsia Expressz tegnapi adásában az egyik feladat során Gelencsér Timiéknek sikerült megelőzniük a Gáspár házaspárt, ami nagyon felidegesítette a családfőt.

Bár Gáspár Győző és felesége ért oda előbb kocsival a Holt-tengerhez, le kellett volna futniuk közösen a tengerparton elhelyezett zászlóhoz. A modell és a barátnője viszont gyorsabban futott, így lehagyták Gáspárékat és előbb értek célba.

Győzike azonban nem tudott megbékélni azzal, hogy leelőzték őket: szerinte nem volt sportszerű, amit Gelencsér Timi és Balogh Szimi csinált.

"Én 48 éves vagyok, és vannak olyan dolgok, hogy tisztelet. Egy sportoló, legyen olyan kedves, tartsa be a szabályt! Én ezt sosem gondoltam volna arról, akiért rajongtam a tévén keresztül, hogy ő így viselkedik. (...) Én nem akarok ezek után barátkozni, sőt összejárni, meg követni sem. Töröltelek kicsikém"

- fakadt ki Győző a többiek előtt az esti közös vacsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.