Másfél év alatt 40 kilót dobott le a nő, akinek bántalmazó exe azt is megszabta, mit ehet és mit nem

Forrás: -- -
fogyás párkapcsolat életmódváltás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sinead McCarthy a pandémiát kísérő lezárások idején hízott majdnem 130 kilósra, s ebben vastagon közreműködött kontrollmániás párja, aki azt is megszabta, mit ehetett, hová mehetett és mit csinálhatott.

A 31 éves, kozmetikusként dolgozó anyuka végül már egyenesen undorodott magától, ezért nem sminkelt, nem törődött a frizurájával és soha nem öltözött fel igazán csinosan, hiszen nem látta értelmét. Az evésnek és a nassolásnak viszont annál szívesebben hódolt: volt, hogy kétemberes adagokat lapátolt be, valamint minden este családi kiszerelésű táblás csokikat majszolt el egy ültő helyében.

Forrás: --
shutterstock

Személyi edzőt fogadott maga mellé, valamint elkezdett egészségesen étkezni, és bár elmondása alapján kezdetben borzasztóan nehéznek találta a testmozgást, hamar belejött és ma már el sem tudja képzelni az életét nélküle. Heti hat-hét alkalommal jár le a helyi konditerembe súlyzós és kardióedzésre, melynek köszönhetően teljesen átalakult: jelenleg 80 kiló alatt jár, teste egyre tónusosabb és a megjelenése is nagyot változott. (A képeket ITT és ITT tekintheted meg.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.