Czutor Zoli feleségébe durván beleálltak a kommentelők: "El fog hagyni a férjed, mert túlsúlyos vagy"

Instagram, Czutor-Kilián Zsanett -
sértés Belmondo Czutor Zoli Czutor-Kilián Zsanett fogyás szoptatás súlyfelesleg csecsemő kommentelők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett harmadik közös gyermeke, Franciska márciusban született meg. Az édesanya pár kilót felszedett a várandósság alatt, ami senkit nem zavar, kivéve a vadidegen kommentelőket és a kamuprofillal privát üzeneteket küldözgetőket. 

Bár Zsanettet jelenleg nem a külseje foglalkoztatja leginkább, hanem a baba szoptatása, melynek végén majd megküzd azzal a néhány kilóval, ami egyelőre még rajta van, a sértő kommentek azért szíven ütik.

Czutor-Kilián Zsanett Instagram, Czutor-Kilián Zsanett

Az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, milyen válogatott sértésekkel illetik egyesek:

"Kicsit elegem lett abból, hogy miért kell ezt szóvá tenni, miért kell bántani az embert azért, mert van rajta egy kis fölösleg. Egyébként is, ez kinek fontos vagy miért számít? A komment az volt, hogy el fog hagyni a férjem, mivel túlsúlyos vagyok, utána azt is megmagyarázta a kedves lény, akiről nem tudjuk, hogy ki vagy mi, hogy a nagy gyerekekre kéne bíznom a kicsit, amíg én reggel elmegyek futni, hogy égjen a zsír" - mondta el az adás vendégeként Czutor Zoli felesége, hozzátéve, hogy a férje pont úgy szereti őt, ahogy van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.