Hoppá: Emily Ratajkowskit forró csókcsata közepette kapták le egy rejtélyes idegennel - Fotók

Brad Pitt randi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak néhány napja röppentek fel a pletykák, melyek szerint a válófélben lévő szupermodell és a hasonló cipőben járó Brad Pitt között egy ideje bimbózgat valamiféle románc. Egy nemrég napvilágra került felvétel, illetve jó pár fotó tanúsága szerint azonban úgy tűnik, Emily az 58 éves színész mellett másnak is adott esélyt.

A Daily Mail által lehozott exkluzív lesifotókon a 31 éves szépség egy jóképű, magas férfi oldalán látható: a páros motorral indult neki a városnak, ahol beültek egy kellemes kerthelyiségbe vacsorázni. A képek arról árulkodnak, hogy Emily kimondottan jól kijött újdonsült partnerével: a szemfüles fotós többször lekapta őket, amint szenvedélyes csókban forrtak össze, illetve ölelkezés közben mélyen egymás szemébe néztek.

A híresség egyelőre nem kommentálta a híreket, de gyanítható, hogy most nem is igazán törődik a kotnyeles sajtósok ármánykodásaival, hiszen, mint mondta, élvezi, hogy hűtlenséggel vádolt férjétől különválva végre szabad és nem kell az emberek véleménye miatt aggódnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.