Hoppá! Az RTL Klub egyik népszerű műsorvezetője szerelmes volt Sebestyén Balázsba

Kolumbia Celeb vagyok, ments ki innen! intim Vadon Jani Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs és Vadon Jani összeszokott műsorvezető párosként vetette be magát a dzsungelbe, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban különféle feladatok elé állítsák a celebeket. Az első adás előtt érdekes kérdésekre válaszoltak egymással kapcsolatban, így többek között az is kiderült, melyik műsorvezető volt szerelmes Balázsba.

A két műsorvezető a celebek megérkezése előtt különböző kérdések megválaszolásával ütötte el az időt, hogy kiderüljön, melyikük ismeri jobban a másikat. Az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy Balázs mit hagyott abba, miután megszülettek a gyermekei. A válasz úgy tűnik, egyszerű volt: a szexet.

"Azóta gyakorlatilag nincs nemi élete" - jelentette ki Jani, mire Balázs nevetésben tört ki és helyeselt.

Ezután jött az a kérdés, miszerint melyik RTL-es műsorvezető volt szerelmes korábban Balázsba. Erre sem Jani, de még Balázs sem tudott válaszolni, de mint kiderült, Nádai Anikó volt oda Balázsért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.