Celeb vagyok, ments ki innen! VV Merci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában VV Mercinek kellett bátorságpróbára mennie: egy üvegkoporsóban feküdt a folyó felett hatalmas kétéltűek között.

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában a hírességeket már az első nap beledobták a mélyvízbe, bár a táborba érkezésükkor Merci még csak azért aggódott, hogy a pára miatt nem lesz tartós a műszempillája. "Ez a pilla, sajnos bármennyire imádom, lehet, hogy nem fog sokáig tartani a pára miatt" - mondta akkor, nem sokkal később azonban már sokkal nagyobb problémája akadt.

Őt küldték ugyanis a bátorságpróbára: egy üvegkoporsóba kellett feküdnie egy folyó felett, miközben különböző kétéltűeket és bogarakat borítottak rá. Társainak, Nininek és Vandának kellett őt kiszabadítaniuk. Végül Merci kizuhant a börtönéből, egyenesen a vízbe.

VV Merci, Celeb vagyok, ments ki innen! Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.