DWTS: Kiesett, de tovább táncol Rubint Réka - Már elkezdtek próbálni is

tv2 -
Rubint Réka Dancing with the Stars Andrei Mangra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrei Mandra és Rubint Réka voltak a Dancing with the Stars első kiesői. Réka és a profi táncos ennek ellenére sokszor találkoznak, jó barátok lettek.

Réka a táncot sem hagyta abba, és nem is akarja, hiszen az élete részévé vált. Elhatározta,hogy megmutatja, mit tud.

Andrei Mangra és Rubint Réka a DWTS-ben tv2

"Tartottunk most egy hét pihenőt, jövő héttől kezdjük a próbákat. Január végén van az Alakreform bálom, ami minden évben van. Elhatároztuk, hogy azokat a táncokat, amiket sajnos nem tudtunk bemutatni a televízión keresztül, azokat meg fogjuk mutatni a bálon. Mondtam Andreinek, hogy válasszuk ki a dalokat. Fogunk táncolni chachacha-t, rumbát, szambát, illetve tangót, úgyhogy most ő kiélheti maximálisan a kreativitását, mind a dalválasztásban, mind a koreográfiákban. A lelkesedésünk még nagyobb, mint volt. Nagyon hálás vagyok a műsornak. Ha nincsen ez a felkérés, nem ismerjük meg egymást, tehát nem találtunk volna egymásra. Egy nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttünk, illetve egy mérhetetlen tisztelet egymás irányába. Én is járok a vasárnapi Lady Latin órájára és az Alakreformosok is elkezdtek járni. Andrei is jár a Rozsnyaiba, oda pedig járnak az ő Lady Latinosai. Úgyhogy a két család egyesült. A családom nagyon szereti, a gyerekek, Norbi is. Lesznek táboraim, oda is jön, én is megyek az ő tánctáborába. Mindkettő novemberben lesz. Egy nagyon jó baráti és munkakapcsolat alakult ki közöttünk" - mondta Rubint Réka a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.