Nehéz időszakról vallott Tücsi: "Örülünk, ha két szabadnapja akad Sofinak"

Tücsi Sofron István család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs könnyű helyzetben Tücsi és családja. A sztáranyuka és kedvese, Sofron István távkapcsolatban élnek, miután Sofit jégkorongozó karrierje Erdélybe szólítja. A mindennapi nehézségekről közösségi oldalán vallott az édesanya. 

Nagyon kevés időt tud együtt tölteni Tücsi és családja. A sztármami kedvese, Sofron István ugyanis egy újabb szezonra szerződött le az erdélyi Csíkszereda jégkorongcsapatához. Tücsi és kislánya igyekeznek minél több időt Erdélyben tölteni, de így is kevés olyan nap adódik, mikor együtt lehet a család.

"Jégkorong szezon közepén örülünk, ha 2 szabadnapja akad Sofinak. Május végéig mi nem tudunk utazást tervezni. Most is azért tudtunk elszökni 2 napra, mert Sofinak sajnos el van törve az egyik ujja, így nem tudott a többiekkel elutazni Franciaországba" - mesélte közösségi oldalán Tücsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.