Aggasztó hír érkezett: Hernádi Judit elkapta a koronavírust

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Hernádi Judit Játékszín koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó híreket tett közzé a Játékszín hivatalos Facebook-oldalán: a Menopauza című musical összes októberi előadását törölték, mert az üzletasszony karakterét alakító Hernádi Judit megbetegedett.

A nézőket megnyugtatták: az előadásokat decemberben tűzik ismét műsorra, ám ha nem kívánnak addig várni, a jegyeket tíz napon belül vissza is válthatják.

„Ezúton tájékoztatjuk kedves nézőinket, az október 28. péntek, 29. szombat, 30. vasárnap és 31. hétfő este 7 órára meghirdetett MENOPAUZA előadások Hernádi Judit művésznő covid-19 vírusfertőzése miatt elmaradnak. A megváltott jegyek az alábbi időpontokra érvényesek, vagy 10 munkanapon belül a Játékszín pénztárában visszaválthatók.

Október 28. péntek, 19:00 óra: december 22. csütörtök 19:00 óra
Október 29. szombat, 19:00: december 15. csütörtök, 19:00 óra
Október 30. vasárnap, 19:00 óra: december 17. szombat, 19:00 óra
Október 31. hétfő, 19:00 óra: december 21. szerda, 20:30 óra

Hamarosan bepótoljuk ezeket a rég várt estéket. Köszönjük megértésüket, a Művésznőnek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk" – olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.