Tomán Szabina elárulta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át

Forrás: Toman Diet -
bőr plasztikai beavatkozás szépség arc beavatkozás kozmetológia Tomán Szabina kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabinával kapcsolatban szinte senkiben sem merül fel, hogy nem elégedett magával. A modellkedéssel töltött évek alatt azonban nem volt mindig az!

Mostanra azonban már békét kötött a külsejével, ami lássuk be, bizonyára nem lehetett olyan nehéz, hiszen remek formában van. De komolyra fordítva a szót, elmondása szerint elfogadja a szarkalábait, és nem akar szélmalomharcot vívni a korral. Ettől függetlenül szívesen kipróbál minden olyan kezelést, ami segít a bőre a jelenlegi állapotát fenntartani, a vágásoknak azonban nem híve.

Tomán Szabina Forrás: Toman Diet

A szépségápolásban és a szépség megtartásában évek óta két szakember segíti.

"Profi kozmetológusokhoz járok. Harangvölgyi Anna valóságos arcszobrászatot, arcmasszázs kezelést végez rajtam, Pónyai Katinkától pedig olyan, injekciós tűvel végzett kezelést kapok, ami remekül feltölt a rohanós időszakokban. Volt már lézeres szemhéjkezelésem is, amellyel pontokat égettek, de nem vágtak, ami frissíti a kollagéntermelést." - mondta el az üzletasszony a Hot! Magazinnak.

Tomán Szabina nem tud, de nem is akar szembemenni az idővel. A két kozmetológus szakembertől és a személyi edzőjétől is annyit kér, hogy a lehetőségekhez képest a meglévő állapotát tartsák karban.

A teljes interjút a frissen megjelent HOT! Beauty magazinban olvashatjátok el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.