Tomán Szabinával kapcsolatban szinte senkiben sem merül fel, hogy nem elégedett magával. A modellkedéssel töltött évek alatt azonban nem volt mindig az!

Mostanra azonban már békét kötött a külsejével, ami lássuk be, bizonyára nem lehetett olyan nehéz, hiszen remek formában van. De komolyra fordítva a szót, elmondása szerint elfogadja a szarkalábait, és nem akar szélmalomharcot vívni a korral. Ettől függetlenül szívesen kipróbál minden olyan kezelést, ami segít a bőre a jelenlegi állapotát fenntartani, a vágásoknak azonban nem híve.

Tomán SzabinaForrás: Toman Diet

A szépségápolásban és a szépség megtartásában évek óta két szakember segíti.

"Profi kozmetológusokhoz járok. Harangvölgyi Anna valóságos arcszobrászatot, arcmasszázs kezelést végez rajtam, Pónyai Katinkától pedig olyan, injekciós tűvel végzett kezelést kapok, ami remekül feltölt a rohanós időszakokban. Volt már lézeres szemhéjkezelésem is, amellyel pontokat égettek, de nem vágtak, ami frissíti a kollagéntermelést." - mondta el az üzletasszony a Hot! Magazinnak.

Tomán Szabina nem tud, de nem is akar szembemenni az idővel. A két kozmetológus szakembertől és a személyi edzőjétől is annyit kér, hogy a lehetőségekhez képest a meglévő állapotát tartsák karban.

A teljes interjút a frissen megjelent HOT! Beauty magazinban olvashatjátok el.