Kis Grófóék bővítenék a családjukat: "Már tervezzük a negyedik babát"

Forrás: Insatgram/Kis Grófo -
Kis Grófo család gyerekvállalás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo és felesége elgondolkoztak a családjuk bővítésén: 3 gyerekük van, de szeretnének egy negyediket.

Kis Grófo és felesége 11 éve alkotnak egy párt, elköteleződésüket egy tetoválással pecsételték meg: egymás nevét varratták magukra. A zenész nem aggódik azért, hogy valaha el kellene tüntetnie a varratot, hiszen éppen a családjuk bővítését tervezik.

Kis Grófo és felesége szeretnének negyedik gyereket Forrás: Insatgram/Kis Grófo

"Nem tagadom, én sokkal rosszabbul viseltem, hogy tetoválnak, Tündinek semmi gondja nem volt ezzel. Fájt, de tudtam, hogy megéri a fájdalom. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy viszonylag sokan varratják magukra a szerelmük nevét, és később tönkremegy a kapcsolatuk. Ilyenkor jó kérdés, hogy mi lesz a tetoválással, hogy lehet eltüntetni, de én biztos vagyok benne, hogy nálunk nem ez lesz a helyzet. Már csak azért sem, mert a hagyományaink sem arra sarkallják a nőket, hogy egyik kapcsolatból ugorjanak át egy másikba. Másrészt tizenegy éve vagyunk együtt, van már három gyönyörű gyerekünk és már tervezzük a negyedik babát" - árulta el a Ripostnak Kis Grófo, aki nemrég gyerekkori fotót posztolt magáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.