Molnár Ninit az érdekelte, hány új követője van az Instán, Mercit pedig az, mennyire gáz a műszempillája

Forrás: RTLKLUB -
Kolumbia Molnár Nini Celeb vagyok ments ki innen VV Merci dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplő hetek óta nem hallottak szeretteik felől. Most hat hírességnek lehetősége nyílt, hogy telefonon beszéljenek szeretteikkel, ám voltak, akik nem hazudtolták meg magukat, és a megható vallomásokon túl igen furcsa kérdéseket tettek fel az otthoniaknak.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában a nézők láthatták, hogy néhány celeb szám szerint hat telefonhívást fogadhat az otthoniaktól. Volt, akit a szerelme, mást a gyermeke hívott fel, de olyan is, aki valamelyik szülőjével beszélt. Természetesen a celebek sírva beszéltek szeretteikkel, bár Molnár Ninit amellett, hogy büszkék-e rá otthon, az érdekelte a legjobban, hány új követővel gazdagodott Instagram-oldala.

Forrás: RTLKLUB

Ezt azután kérdezte meg édesanyjától, hogy elmondta neki, mindennél fontosabbak a szülei, és reméli, ha hazamegy, még jobban el tudják mélyíteni a kapcsolatukat. Nemcsak Nini, de Merci is hazatelefonálhatott: ő például azt kérdezte a vőlegényétől, nagyon ciki-e már a műszempillája, és levegye-e? A srác azt válaszolta, hogy igen, és megkérte, hogy csinálja végig a versenyt.

Curtis kedvesével, Judyval és kisfiával, Doncsival beszélhetett. A rapper elmondta, hogy bár nagyon jól érzi magát, hiányoznak neki az otthoniak. A megható híváson Nyári Dia is pityergett. Fecó az édesanyjával beszélt, és a beszélgetésből a többek között az is kiderült, hogy otthon várja szerelme, Zsófi, akinek azt üzente, hogy nagyon szereti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.