Rosszindulatú daganatos betegségben elhunyt a hollywoodi sztár, Tim Roth fia

Cormac Roth gyász színész daganat rosszindulatú daganat rák (betegség) Tim Roth zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cormac Rothnál 2021 novemberében diagnosztizáltak harmadik stádiumú csírasejtes daganatot. A zenész a borzalmas hírt idén áprilisban osztotta meg követőivel.

Instagram-posztjában akkor ezt írta: „2021 novemberében harmadik stádiumú csírasejtes rákot diagnosztizáltak nálam. Azóta nap mint nap küzdök ellene, mindent beleadva, amit csak tudok. Kemoterápia, nagy dózisú kemoterápia, gyógyszerek, transzplantáció, transzfúzió, műtétek stb. Choriocarcinomának hívják, ritka betegség, és sikerült több lépéssel előttem maradnia, bármit is vetettem be ellene. Elvette a hallásom és a súlyom egy részét, az önbizalmamat, és folytatni fogja gyilkos útját, amíg nem sikerül valahogy megállítanom és elpusztítanom."

Tim Roth és fia, Michael Cormac Roth a 74. Cannes-i Filmfesztiválon, 2021. július 11-én Forrás: AFP/Valery Hache

Utolsó, augusztusi bejegyzésében a fiatal zenész azt írta rajongóinak:

Nem mindig választhatod meg a sorsodat. Nem mindig választhatod meg a jövődet.

Tim Roth színész fia, a zeneszerző és producer Cormac Roth október 16-án hunyt el, halálát azonban családja csak hétfő délután, egy közleményben jelentette be - írja a Daily Mail.

Édesanyja, Nikki a család többi tagjával egyetértésben azt mondta, fia egy igazi energiabomba volt, a lelke pedig tele volt fénnyel és jóságga: "Vad volt, de egyben a kedvesség megtestesítője is".

„Békésen, családjával körülvéve hunyt el " – áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.