"Zajos volt a kutatás, legyen csendes a vége" - megszólalt a Dunában megtalált topmenedzser családja

Forrás: Origo -
halál Duna topmenedzser megfulladt fulladás Szűcs Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, a mai nappal biztossá vált, hogy a szeptemberben eltűnt Szűcs Tamás topmenedzser holttestét emelték ki a Dunából Adonynál. A rejtélyes körülmények között eltűnt férfi apósa most megtörte a csendet.

Egy emberként izgult az ország Szűcs Tamásért, aki szeptember végén tűnt el. A topmenedzserről annyit lehetett tudni, hogy a barátaival a Budapest Parkban bulizott, ahonnan ugyan elindult haza, ám nyoma veszett.

Október 30-án egy beazonosíthatatlan holttestet találtak a Dunában Adonynál. A DNS vizsgálatok bebizonyították, hogy Szűcs Tamás testét találták meg, így minden remény szertefoszlott. A férfi apósa a holttest kiemelésekor még arra kérte az embereket közösségi oldalán, hogy amíg nem tudni biztosat, ne gyártsanak teóriákat, most pedig azokhoz szólt, akik egy emberként mozdultak meg Tamás felkutatásának ügyében. A posztot több családtag is megoszotta.

"Most mindazokhoz szólok, akik Tamás felkutatásának ügyében, egy emberként mozdultak meg, és forgatták fel velünk együtt a magyar média berkeit.Kerestük Tamást, és megtaláltuk.Sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna.Hogy ennek mi a valódi oka, azt kár boncolgatni, hiszen a végeredményen mit sem változtat.Köszönet minden jó szóért, együttérzésért.Eddig erre volt szükségünk.Ezután viszont a béke, és nyugalom, amire vágyunk.Zajos volt a kutatás, legyen csendes a vége.Köszönöm a Szűcs és a Szabó család nevében a sok segítséget! A többi néma csend...."

Szűcs Tamás 32 éves volt. Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.