Súlyos autóbalesetet szenvedett a Sztárban sztár leszek! énekese: az arca szinte a felismerhetetlenségig roncsolódott

Forrás: Shutterstock -
baleset Szaszák Zsolt Sztárban sztár leszek! autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hajszálon múlt Szaszák Zsolt élete: a 23 éves színész, aki korábban a Sztárban sztár leszek! című műsorban is szerepelt súlyos autóbalesetet szenvedett.

Szaszák Zsolt október 26-án este épp a Szegedi Nemzeti Színházba tartott az Egy csók és más semmi című zenés vígjáték próbájára, amikor megtörtént a baj - írja a Bors. A színész alig öt perccel az indulás után kilencvennel csapódott bele egy mezőgazdasági járműbe. A baleset következtében Zsolt olyan súlyos sérüléseket szenvedett az arcán, hogy a kivizsgálásokat követően azonnal el kellett kezdeni helyreállítani a felismerhetetlenségig roncsolódott orrát.

A színésznek néhány hétre szüksége van a teljes felépülésig, de ha minden jól megy, november végén már visszatérhet a színpadra. Zsolt autója totálkárosra tört, a kár több mint 15 millió forint.

Szaszák Zsolt Forrás: TV2

"Olyan komplikált volt az orrom helyreállítása, hogy a kettő helyett négy és fél órát vett igénybe. Kiemelték az orrnyergemet, úgy tudták megoldani, hogy esztétikailag és funkciójában is helyreállítsák. Beültettek egy orvosi fémlemezt, amit élő szövetekkel vontak be"

- mondta a Sztárban sztár leszek! énekese, akit korábban kemény kritikával illetett L.L. Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.