Eminem drámai vallomása: majdnem meghalt drogtúladagolásban

Forrás: Getty Images/Presley Ann -
drogtúladagolás vallomás Eminem kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eminemet szombat este beválasztották a Rock & Roll Hírességek Csarnokába. Köszönőbeszédében brutális őszinteséggel beszélt a kábítószerekkel való küzdelméről.

A rapper a beszédében megköszönte, hogy itt lehet, és azt is, hogy azt a zenét csinálhatja, amit szeret. Ezután beszámolt arról, hogy a zene mentette meg az életét.

"Én, a nagy rapper most itt dadogok és minden bajom van, mert nem kellene itt lennem ma este, több okból kifolyólag sem" - mondta megilletődve.

"2007-ben majdnem meghaltam drogtúladagolásban, ami szívás volt" – vallotta be, majd felszólította 26 éves lányát, hogy dugja be a fülét, mert ezt nem kellene hallania. Ezután elmondta, hogy nagyon szerette a drogokat, és azt gondolta, hogy jó dolga van, később azonban mégis át kellett küzdenie magát a függőségen.

Eminem Forrás: Getty Images/Presley Ann

Felvállalta vicodin, válium-, ambien- és metadonfüggőségét, ami a 2002-es, félig önéletrajzi jellegű Nyolc mérföld című film forgatása alatt kezdődött. A feszített munkatempó miatt keveset aludt, és egy nap valaki adott neki egy ambient, ami teljesen kiütötte. Ezután úgy érezte, innentől mindig szüksége lesz a szerre.

Eminem végül 2007-ben túladagolta magát, majd bevonult az elvonóra, mára pedig több mint 14 éve tiszta - írja a PageSix.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.