Jennifer Lopez tiszta vizet öntött a pohárba: ezért vette fel Ben Affleck nevét

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Momodu Mansaray -
esküvő Ben Affleck Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár egyik legörömtelibb hírének számított a bulvármédiában Jennifer Lopez és Ben Affleck menyegzője. Idén áprilisban került sor az eljegyzésre, immár másodjára. A szerelmesek boldogabbak, mint valaha és biztosak benne, hogy egymás mellett szeretnék leélni ez életüket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a világhírű énekesnő felvette Affleck nevét. Most elárulta, hogy miért döntött így.

Az amerikai Vogue decemberi címlapján a mindig gyönyörű Jennifer Lopez látható. A vele készült interjú során mesélt Ben Affleckkel való házasságáról is, illetve arról, hogy miért vette fel férje nevét, azaz hivatalosan Jennifer Lynn Affleck lett belőle.

A cikk írója hozzátette, hogy fenti döntése a feminista eszmék ellen irányul.

Jennifer Lopez tiszta vizet öntött a pohárba: ezért vette fel Ben Affleck nevét Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Momodu Mansaray

"Mi? Tényleg? Ez emberek ettől továbbra is Jennifer Lopeznek hívnak majd. De a hivatalos nevem Mrs. Affleck lesz, mert összetartozunk. Férj és feleség vagyunk, erre én büszke vagyok, nincs ezzel semmi gond"

- reagált Lopez, aki arra is magyarázatot adott, hogy Affleck miért nem vette fel az énekesnő nevét.

"Én irányítom a saját életemet, teljesen megértem, hogy valakinek ellenérzése van ezzel kapcsolatban, nincs is baj, így van rendjén. De ha valaki tudni akarja, mik a valódi érzéseim a névkérdést illetően: hát szerintem nagyon romantikus. Tradíciót, romantikát hordoz magában, én egy ilyen csaj vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.