Egy kutatás kiderítette, mi az, amivel a legnagyobb sikerrel járhatunk az ismerkedés során. Kortól, nemtől és attól függetlenül, hogy komoly kapcsolatról vagy csak alkalmi szexpartnerről van szó.

Az ismerkedés, valljuk be, nem könnyű. Mivel mindenki más és más, ritkán jönnek be ugyanazok az ismerkedős szövegek és taktikák, így pedig könnyen kudarcba fulladhat bármelyik randevú.

Egy friss kutatás azonban kimondta, hogy létezik olyan dolog, ami a legtöbb esetben működik, bárkiről is legyen szó. Mindehhez pedig nincs szükség nyomulásra, de még drága éttermekre sem - írja a Ladbible.

Forrás: Shutterstock

A rövid távú kapcsolatok esetében az abszolút nyerő taktika, ha valaki egyértelműen jelzi a másik fél számára, hogy szexuálisan elérhető. Ezt pedig a testi- és a szemkontaktus fenntartásával lehet a legkönnyebben jelezni.

A hosszú távú kapcsolatok esetében pedig a kutatás eredménye szerint az aduász a humor, és az, ha jelezzük a másiknak, hogy jól mulatunk a viccein. Tehát nem elég megnevettetni valakit ahhoz, hogy elnyerjük a szívét, hanem nekünk is ki kell mutatnunk, ha szórakoztatónak tartjuk a másikat.