Árpa Attila bevallotta: "Egyáltalán nem randizom sokat"

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Árpa Attila szerelem A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este indult a TV2 nagyszabású sorozata, A Nagy Ő, amelyben idén Árpa Attila szívéért küzd meg 19 nő.

Kiderült, hogyan ismerkedik filmsztár, producer, sportember és kalandor Árpa Attila a való életben, és az is, miért döntött úgy, hogy ezúttal a televízióban keresi meg az igaz szerelmet.

"Hát... egyik módszerem az, hogy elmegyek a Nagy Ő-be és ott keresem meg életem párját. Szerintem teljesen hétköznapi módszer, nem? Azt szokták mondani, hogy a szerelem várat magára. Nem vagyok híve annak, hogy jobbra-balra húzogassuk egymást Tinderen. Egyáltalán nem randizom sokat. A szerelem általában váratlanul jön, miért éppen ebben a műsorban ne találhatnám meg ebben a mai őrült világban" – nyilatkozta Árpa, a Borsnak, majd attól is beszélt, hogyan kereste korábban a párját.

Árpa Attila Forrás: TV2

"Nekem az a fontos, hogy, akit kiszemelek, őt első látásra meg akarjam szerezni magamnak. Én úgy ismerkedtem eddig, hogy amikor megláttam egy nőt és rajta ragadt a szemem, akkor ott kész voltam. Utána kezdődhet a hódítás és az udvarlás. Ez így történt mind a négy komoly kapcsolatomban. Ötben... legyen négy... Beleértve a házasságomat is" - mondta, hozzátéve, hogy alapvetően nem voltak egyéjszakás kalandjai, mivel általában több éjszakáról volt szó.

"Mindenki azt hiszi rólam, hogy óriási csajozó vagyok, de kijelentem, hogy nem így van" – fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.