Ez a páros távozott a Dancing with the Starsból: kialakult a döntős mezőny

TV2 döntő kieső Dancing with the Stars 2022
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars harmadik évadának hetedik show-jában minden a szerelemről szólt, és ha ez nem lennne elég, egy hatalmas villantással Gabriela Spanic is visszatért.

Spanic felbukkanásával a versenyzők akár 50 pontot is bezsebelhettek, amihez még hozzájött a közönség szavazata. Utóbbi most sem tükrözte feltétlenül az ítészek véleményét. A mostani adásban már csak négy páros - Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Pap Dorci és Baranya Dávid, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, valamint Vavra Bence és Lissák Laura - versenyzett, mindenki két táncot adott elő. A veszélyzónába Pap Dorci és Baranya Dávid, valamint Vavra Bence és Lissák Laura került, végül a nézők szavazatai alapján Vavra Bencééknek kellett távozniuk.

A döntőbe tehát Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Pap Dorci és Baranya Dávid, valamint Somhegyi Krisztián és Tóth Katica jutott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.