Egy profi szerencsejátékos elárulta, hogy lehet milliárdokat nyerni a lottón

Forrás: Getty Images via AFP/Drew Angerer -
szerencsejáték nyeremény lottó lottómilliomos titok milliárdos nyeremény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Walsh egy baráti társasággal közösen lottózik. Az ausztrál társaság minden évben 2400 milliárd forintot tesz fel különböző szerencsejékokra, melyekből bőven profitálnak is. 

A 61 éves férfi elmondta, hogy a csoport idén közel 2,9 milliárd forintnyi fontot költött egymillió német lottószelvény megvásárlására, ami hatalmas összegű főnyereményt hozott nekik.

Illusztráció Forrás: Getty Images via AFP/Drew Angerer

A férfi nem kizárólag lottón játszik, karácsony estéjén Japánban 35 millió fontot nyert egy lóversenyen.

S hogy mi a titok: erről a tasmániai Hobartban tartott befektetői konferencián a profi szerencsejátékos azt mondta, hogy sikere elsősorban a szerencsének köszönhető. Walsh azt is elmondta a befektetőknek, hogy rendkívül nehéz hosszú távon is működő, stabil rendszert találni.

"Ha például egy stratégiád, ami már 20 éve működik, az nem a szakértelemen múlik. Szerencsével szerzed meg a működő rendszert, ami, ha egyszer működött, akkor talán a továbbiakban is működni fog" - mondta el a hallgatóságnak, hozzátéve, hogy sokkal nagyobb az esélye a bukásnak, mint a sikernek, 10-ből 9 ember tönkremegy a szerencsejátékban - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.