A tehetségkutató hatodik helyezettjeként kiesett Szirtes Dávid az Imagine Dragons Radioactive című számát adta elő a vasárnapi élő showban – produkciója kapott hideget-meleget.

Az ítészek egyetértettek abban, hogy a koreográfia és a színpadi mozgás nagyon megnehezítette az énekes dolgát, ám Majka szerint ettől függetlenül lehetett volna jobban is kivitelezni az előadást.

Szerintem az egész produkciónak volt egy olyan hangulata, hogy nem tartott sehova. Elindultunk valahol és azon a ponton voltunk tűzben. Nem volt benne emelkedettség, mélység sem, vagy ha volt, akkor folyton ugyanott voltunk mélységben – fejtette ki véleményét a rapper. Tóth Gabi, a fiú mentora azonban a védelmébe vette pártfogoltját.

Annyi mindenre kellett figyelned. Furcsa, kicsavart ritmusokra kellett ütnöd a dobot, ráadásul 4-5 nap alatt mindössze kétszer tudtunk rajta gyakorolni. Örülök, hogy meg tudtad így csinálni, hiszen ahonnan indultunk, ahhoz képest ez tökéletes volt. Azt gondolom, nem tört bele a bicskád, ezért nagyon büszke vagyok rád – szögezte le az énekesnő.