Szavazzon, hogy az Advent Bazilika legyen Európa legjobb karácsonyi vására

Forrás: MVM Zrt. -
karácsony programok karácsonyi vásár vásár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 25-től lehet szavazni azon a nemzetközi online versenyen, ahol eldől, kié lesz az Európa legjobb karácsonyi vására cím. Az Advent Bazilika már két alkalommal, 2019–ben és 2021-ben is diadalmaskodott a rangos európai karácsonyi vásárokat tömörítő mezőnyben, megelőzve többek között Bécs, Gdansk, Bázel, Prága és Brüsszel hasonló ünnepi rendezvényeit. A szervezők idén is voksolásra buzdítanak mindenkit, hogy Magyarországra kerüljön a kitüntető cím.

Már teljes pompájában fogadja az ünnepelni vágyókat az Advent Bazilika. Meghitt adventi hangulat, az ünnepi időszak illatai, ízei, fényei és szívet-lelket melengető pillanatai, 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, valamint közel 120 minőségi kézműves és gasztronómia-kiállító fogadja az érkezőket Budapesten, a Szent István-bazilika előtti téren.

Forrás: MVM Zrt.

Az Advent Bazilikát immár tizenkettedik alkalommal hozzák létre a szervezők, hogy semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést és különleges gasztronómiai kínálatot nyújtsanak a látogatóknak. A Szent István téren rendezett karácsonyi vásár nem csupán a magyar főváros, de az európai régió egyik legszebb ünnepi rendezvénye is egyben. A népszerű és kedvelt turisztikai célpont két alkalommal, 2019-ben és 2021-ben is elnyerte az „Európa legjobb karácsonyi vására" címet.

Az Advent Bazilika idén triplázhat a versenyen. November 25-én 0:00-kor indult az európai ünnepi rendezvények megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el és viselheti egy évig a kitüntető címet. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy adja le a voksát december 8-ig az Advent Bazilkára: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets, hogy újra Magyarországé legyen az elismerés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.