A nyár egyik legörömtelibb hírének számított a bulvármédiában Jennifer Lopez és Ben Affleck menyegzője. Idén áprilisban került sor az eljegyzésre, immár másodjára. A szerelmesek boldogabbak, mint valaha, és biztosak benne, hogy egymás mellett szeretnék leélni ez életüket. Korábban, a 2000-es évek elején már egy párt alkottak, el is jegyezték egymást, ám az esküvőre végül nem került sor.

Jennifer Lopez elárulta, hogy Ben Affleckkel történt szakítása a 2000-es évek elején sokkal jobban megviselte, mint ahogyan arról korábban nyilatkozott.

Jennifer Lopez Ben Affleckkel történő szakításáról vallott: "Őszintén úgy éreztem, hogy bele fogok halni"Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Frazer Harrison

"Annyira fájdalmas volt a szakításunk utáni időszak. Amikor 20 évvel ezelőtt lefújtuk azt az esküvőt, az volt életem legnagyobb szívfájdalma. Őszintén úgy éreztem, hogy bele fogok halni. Egy spirálba kerültem a következő 18 évre, és egyszerűen nem tudtam rendbe jönni"

– mondta az énekesnő az Apple Music 1-nak adott interjújában.

Az, hogy hosszú idő után végre újra egymásra találtak, hatalmas boldogság mindkettejük számára, és mindent megtesznek azért, hogy most már semmi ne szakítsa el őket egymástól.