A Bikának pedig valamilyen jó élménye lesz, ami átszínezi a csütörtöki napot. Napi horoszkóp következik minden jegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Ma nagy szükséged lehet a higgadtságra. Az események felgyorsulhatnak körülötted, és ezt még neked is nehezedre eshet követni. Ám, ha felveszed a ritmust, ha elkapod a „flow"-t, akkor a helyzet nyertesévé válhatsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Ma csupa jó dolog történhet veled, ami átvarázsolja ennek a szokásos munkanapnak az unalmát. Kifejezetten jól érezheted magad a munkahelyeden is, és még az a csoda is megeshet veled, hogy élvezed a munkádat. De a munkatársaid társaságát mindenképpen.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
A mai nap a megoldások napja lehet. Sokféle ügyes-bajos dolgodra pontot tehetsz, amik eddig nyomasztottak. A megoldás úgy adódik, mint égből a villám. Szinte egy csapásra. Te magad sem érted, hogy mindez eddig miért nem jutott az eszedbe.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Jót tenne neked egy kis kikapcsolódás, szórakozás. Eddig mindig a háttérbe húzódtál. A családban is te voltál a láthatatlan gondoskodó. Most itt az ideje annak, hogy kicsit a fénybe állj. Sütkérezz benne, dicsekedj!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Rengeteg a zavaró körülmény a mai napon, érzelmi viharokra, logisztikai csavarokra számíthatsz. Ezért a nagy koncentrációt igénylő munkákat jobb, ha inkább elhalasztod máskorra. Hirtelen döntéseket kell ma hoznod.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ne engedd, hogy mások a fejedre nőjenek, és állandóan utasításokat adjanak neked. Eléggé önálló vagy már, és tudod, mit akarsz: kövesd bátran a céljaidat! Ez persze nem azt jelenti, hogy útmutatás nem fogadhatsz el.

Az összes jegy napi horoszkópjáért  kattints ide!